Rakhyvel - Herr
Rakhyvel - Herr
Rakhyvel - Herr
Rakhyvel - Herr

Rakhyvel - Herr

Artikelnummer

102

50:-

inkl. moms

Beskrivning

 

Prova rakhyvel för 0:-

Du betalar endast frakt 50:-

 

En perfekt kombination i 5 bladsystemet som rakar dig noggrant och varsamt. Rakhyveln har även en vårdande remsa som innehåller vitamin E.

 

När jag har tagit emot mitt paket betalar jag endast frakt på 49,90 kr. Jag blir samtidigt medlem utan vidare köptvång eller bindningstid. Detta innebär att jag i fortsättningen bekvämt kommer att få 2 st.4-pack nya fembladsystem rakblad för endast 119:- per pack + porto och exp. avg. på 49,90 kr direkt hem i brevlådan. Genom att köpa denna produkt av Amuna AB accepterar jag att kundinformationen behandlas i enlighet med personuppgiftslagen och att adressuppgifterna kan användas för  direktmarknadsföring. Efter att jag har fått hem paketet tar jag ställning till om jag vill fortsätta mitt medlemskap. Om inte, så meddelar jag Amuna AB detta.

 

Denna produkt är ett provpaket som vi erbjuder dig för att du ska kunna prova på våra produkter. Vi godkänner endast ett provpaket per produkt per hushåll, även om olika personer beställer. Vi förbehåller oss rätten att avgöra vilka beställningar på provpaket som ska skickas ut. 

Specifikationer

Pris

0:-

Fraktkostnad

49,90