Herrsockor

Herrsockor

80% bomull med mjuk resår

Antal

Färg andra par(herr)

Färg första par(herr)

Storlek

Artikelnummer

1000-39-42-SVART-BEGIE-2

50:-

inkl. moms

Beskrivning

Moderna vardagliga kvalitetssockor, eleganta och sköna som ger fötterna en bekväm känsla. Våra sockor är förtvättade vilket gör att de inte krymper vid kommande tvätt.

80% bomull som gör att fötterna bevaras torra och fria från svett och lukt. Sockorna är tillverkade av 80% bomull, 18% polyamid och 2% elastan

Som prenumerant får du 2 par sockor för 0 kronor (värda 140 kronor) du betalar endast porto och exp.avg 49,90 kr, samtidigt blir du medlem utan köptvång eller bindningstid. Detta innebär att du när som helst kan avsluta ditt medlemskap att handla hos oss. I fortsättningen kommer ni att få tre par sockor fyra gånger om året, eller så ofta du själv önskar, direkt hem i din brevlåda för endast 99 kr + porto och exp.avg. på 49,90 kr.

Denna produkt är ett provpaket som vi erbjuder dig för att du ska kunna prova på våra produkter. Vi godkänner endast ett provpaket per produkt per hushåll, även om olika personer beställer. Vi förbehåller oss rätten att avgöra vilka beställningar på provpaket som ska skickas ut.

Specifikationer

Pris

0:-

Fraktkostnad

49,90:-