Omega-3

Omega-3

Artikelnummer

1010

50:-

inkl. moms

Beskrivning

Omega-3 är en fiskolja som består av fleromättade fettsyror som är livsnödvändiga för flera av kroppens funktioner. Dessa fettsyror kan inte bildas av kroppen själv utan måste tillföras genom kosten. Eftersom de flesta människor får i sig för lite omega-3 genom den vanliga kosten är kosttillskott ett bra val.

När jag har tagit emot mitt paket betalar jag endast för porto och exp. avg. 49,90 kr. Jag blir samtidigt medlem utan vidare köptvång eller bindningstid. Detta innebär att jag i fortsättningen bekvämt kommer att få 3 askar Omega-3 kapslar (60x3 blir 180 kapslar) varannan månad, eller så ofta jag själv önskar, direkt hem i brevlådan för endast 159 kr + porto & exp. avg. på 49,90 kr. Genom att köpa denna produkt av Amuna AB accepterar jag att kundinformationen behandlas i enlighet med personuppgiftslagen och att adressuppgifterna kan användas för direktmarknadsföring.

Efter att jag har fått hem paketet tar jag ställning till om jag vill fortsätta mitt medlemskap. Om inte, så meddelar jag Amuna AB detta.

Denna produkt är ett provpaket som vi erbjuder dig för att du ska kunna prova på våra produkter. Vi godkänner endast ett provpaket per produkt per hushåll, även om olika personer beställer. Vi förbehåller oss rätten att avgöra vilka beställningar på provpaket som ska skickas ut.

Specifikationer

Pris

0:-

Fraktkostnad

49,90:-