Stödstrumpor(Nylon)Ny produkt
Stödstrumpor(Nylon)Ny produkt
Stödstrumpor(Nylon)Ny produkt

Stödstrumpor(Nylon)Ny produkt

Produkt

Färg

Storlek

50:-

inkl. moms

Beskrivning

Prova ett par Stödstrumpor eller Diabetessocks eller vinter sockor eller rakhyvel för 0:-

Du betalar endast frakt 49,90:-


STÖDSTRUMPOR FÖR DIG SOM:

 - Har problem med åderbråck och stockningar 

- Har trötta, ömna eller tunga ben 

- Arbetar stående under långa tider 

- Arbetar stillasittande under långa tider 

- Har lättare svullander av ankel, fot och ben 

- Reser eller flyger ofta 

Diabetessockor för dig som ....

 Har diabetes eller ömma ben och därför inte kan ha trånga sockor.

En skön specialsocka utvecklad för ömtåliga fötter. 

Sockan sitter uppe utan tryck och har inga sömmar eller veck som orsakar skavsår,

Tillverkad för elegans och komfort för vardagligt bruk för fötter som ej gillar tryck.

Vinter socks för dig som ....

vill ha extra tjocka sockor som är utmärkta för kallare dagar. Samtidigt som du kan hålla dina fötter varma, kan du även ha någonting fint och lyxigt på dig.

Rakhyvel

En perfekt kombination i 5 bladsystemet som rakar dig noggrant och varsamt. Rakhyveln har även en vårdande remsa som innehåller vitamin E.

När jag har tagit emot mitt paket betalar jag endast frakt på 49,90 kr. Jag blir samtidigt medlem utan vidare köptvång eller bindningstid. Detta innebär att jag i fortsättningen bekvämt kommer att få 2 st.4-pack nya fembladsystem rakblad för endast 119:- per pack + porto och exp. avg. på 49,90 kr direkt hem i brevlådan.

 

OBS: Flera erbjudande i samma annons. Om man önskar flera produkter, skickas de i separata försändelser med separata portokostnader! 

 

När jag har tagit emot mitt paket betalar jag endast porto och exp. avg. på 49,90 kr (per provpaket). Jag blir samtidigt medlem utan vidare köptvång eller bindningstid. Detta innebär att jag i fortsättningen bekvämt kommer att få 3 par diabetessokor för 65 kr per par + porto och exp.avg. 49,90 kr eller 2 par bomulls stödstrumpor för endast 79kr per par + porto och exp. avg. på 49,90 kr  eller 2 par stödstrumpor/ överknä stödstrumpor  för endast 99kr per par + porto och exp. avg. på 39,90 kr eller 3 par vinter sockor för endast 65 kr per par + porto och exp. avg. på 49,90 kr  direkt hem i brevlådan, fyra gånger om året eller så ofta jag själv önskar. Efter att jag har fått hem paketet tar jag ställning till om jag vill fortsätta mitt medlemsskap. Om inte, så meddelar jag Amuna AB detta.

 

Denna produkt är ett provpaket som vi erbjuder dig för att du ska kunna prova på våra produkter. Vi godkänner endast ett provpaket per produkt per hushåll, även om olika personer beställer. Vi förbehåller oss rätten att avgöra vilka beställningar på provpaket som ska skickas ut. 

Specifikationer

Pris

0:-

Fraktkostnad

49,90 kr